Appelhof Terschelling

Terschelling is een ideale vakantiebestemming voor eenieder die graag de Waddeneilanden wil bezoeken. Op het eiland Terschelling zijn veel activiteiten voor zowel jong als oud waardoor het voor iedereen een mooie plek is om naar op vakantie te gaan. Daarnaast kan men ook lekker relaxen op Terschelling doordat er op het eiland ook een strand aanwezig is. Om te kunnen verblijven op het eiland moet er wel een mooie verblijfplaats geboekt worden, zodat men comfortabel en geheel naar wens op vakantie kan gaan. De Appelhof op Terschelling is hierbij een zeer geschikte locatie. De Appelhof is vooral bij jongeren elk jaar zeer populair, omdat hier faciliteiten zijn die vaak geheel naar wens van de jongeren zijn.

Landal terschelling
Boek nu je huisje bij Landal op Terschelling, klik hier!

Goede locatie Appelhof

De Appelhof op Terschelling wordt ook wel de jeugd-/jongerencamping van Terschelling genoemd en ligt in het midden van Terschelling. Hierdoor is deze dichtbij zowel het strand als de uitgaansgelegenheden op Terschelling. Jongeren hoeven dus geen lange afstanden af te leggen voor de twee belangrijkste factoren die hun vakantie bepalen. Alles ligt vanaf de Appelhof namelijk op loopafstand en jongeren kunnen dus heel gemakkelijk alles bereiken. De feesten op het strand die bijna dagelijks gegeven of opgezet worden en de discotheken en restaurants zijn eenvoudig te bereiken met de fiets of simpelweg door te lopen.

Faciliteiten Appelhof

Op de jongerencamping Appelhof op Terschelling zorgen de verschillende faciliteiten er voor dat er van de vakantie genoten kan worden door alle jongeren die aanwezig zijn. Zo kunnen jongeren er voor kiezen om op de camping een plek voor hun tent te huren. Daarnaast kunnen er op de Appelhof ook tenten gehuurd worden die uiteraard geheel naar wens geboekt kunnen worden, zodat de vakantie optimaal zal zijn voor de jongeren. Zo kunnen er ook luxes gehuurd worden, zoals koelkasten, stretchers en kluisjes. Zo zullen de tenten dus zeer comfortabel zijn en hoeft men niet veel mee te nemen voor de reis. Daarnaast zullen de eigendommen ook veilig achtergelaten kunnen worden.

Hygiëne

Op de camping zijn uiteraard gewoon toiletten aanwezig. Deze zijn gescheiden voor mannen en vrouwen. Daarnaast zijn er ook douches aanwezig op de camping, zodat men wel kan douchen op de camping. Ook heeft de camping een kantine voor de jongeren. Hier kan men drankjes kopen. Daarnaast is er ook discotheek in de kelder van deze kantine waar de jongeren elke avond uit kunnen gaan. De ruimte van deze discotheek biedt voor een hoop jongeren plek, dus het is er elke avond druk en gezellig. Uiteraard worden hier ook drankjes geschonken. Op de Appelhof op Terschelling is ook een snackbar aanwezig. Hier kan men uiteraard patat, koude dranken en broodjes kopen. Hierdoor hoeft men niet naar de supermarkt te gaan.

Veilig verblijven op Terschelling

Op de camping Appelhof op Terschelling is uiteraard ook stroom aanwezig voor de jongeren. Hierdoor kunnen telefoons en camera’s gemakkelijk opgeladen worden en zal men ’s avonds ook beschikking hebben over voldoende licht. Daarnaast biedt de camping ook iets unieks wat andere campings niet bieden. Er is op de Appelhof namelijk dag en nacht bewaking aanwezig die er voor zorgt dat er geen problemen zullen ontstaan tussen de jongeren en dat ook de spullen van jongeren veilig zijn. Zo zal men dus geen problemen hebben met spullen die gestolen worden of opstootjes tussen jongeren. Dit zorgt voor een betere sfeer op de camping, wat ook elke zomer terug te zien is wanneer veel jongeren verblijven op de Appelhof op Terschelling.

Goede sfeer

De jongerencamping Appelhof staat er om bekend dat de sfeer door velen als zeer fijn ervaren wordt. Zo is de discotheek een plek waar elke avond vele jongeren bij elkaar komen en met elkaar feesten. Iets waar veel jongeren juist voor naar Terschelling komen. Daarnaast zorgen de velden met tenten er op ook voor een goede sfeer, omdat men ’s avonds vaak nog een drankje doet na het feestvieren. De bewaking die dag en nacht aanwezig is zorgt hierbij dat de rust behouden wordt.

Kosten tent huren

Jongeren kunnen op de camping verschillende soorten tenten huren. Deze tenten bieden plek voor een verschillend aantal personen. Zo zijn er tenten te huur voor 2 personen. Deze zijn per week te huur en kosten €80,- euro per week. Daarbij komt dan wel de kosten per persoon. Deze bedragen tijdens de zomermaanden €8,- per nacht en buiten de zomermaanden €6,- per nacht. Daarbij komt er ook elke dag nog €0,85 aan toeristenbelasting bij. De tenten voor 3 tot 6 personen zijn te huur voor €55,- per weekend of €115,- per week. Ook hierbij moeten de kosten per persoon per nacht en de belasting gerekend worden. Een tent voor 6 tot 7 personen kost €135,- per week. De kosten voor een tent voor 8 tot 10 personen op de Appelhof bedragen €90,- per weekend en €150,- per week.

Jongerencamping Appelhof

De Appelhof op Terschelling is de ideale jongerencamping. Door het grote aanbod van luxe faciliteiten en de korte loopafstand tussen de camping en restaurants, cafés en discotheken is dit een jongerencamping die geheel naar de wens van jongeren is afgesteld, zodat zij de vakantie die zij graag willen zullen krijgen. Daarnaast zorgt de aanwezigheid van veel faciliteiten op de camping zelf er ook voor dat jongeren elke avond uit kunnen gaan en dat er genoeg aanbod van drank en eten is. Hierdoor hoeven jongeren niet elke avond te reizen naar supermarkten of restaurants. Dit scheelt ook weer in de kosten voor de jongeren.